Marketing Automation - Coemans.com

Geef je leads
wat ze willen,
wanneer ze het willen.

Hoe werkt marketing automation?

Waarom marketing automation?

Aan de hand van geautomatiseerde software leiden we potentiële klanten door de buyer journey en customer journey. Dankzij marketing automation bereik je je leads al veel sneller dan wanneer je enkel vertrouwt op je website en op Google.

Door op de juiste momenten de juiste informatie te geven, zorgen we ervoor dat je leads snel overgaan tot de gewenste acties. En dat ze uiteindelijk klant worden!

 

Kies voor meer conversie…

Kies voor marketing automation

"

It's not just business.
It's personal.

Hoe werkt marketing automation?

Strategische mailings op het juiste moment

De focus van marketing automation ligt bij het uitwerken van strategische e-mailcampagnes. De software brengt het online zoekgedrag van je prospects in kaart. Op basis van welke zoektermen ze gebruiken, welke producten ze bekijken, en wat hun interesses zijn versturen we gerichte en gepersonaliseerde e-mails.

Persoonlijke en doelgerichte triggers

Als je eenmaal weet waar je leads naar op zoek zijn, kan je de inhoud van je e-mails zo aanpassen dat het de interesse van de lezer aanwakkert. Zo voelt hij of zij zich getriggerd om meer te weten over je producten of diensten. Hoe vaker je een lead retarget, hoe sneller die persoon geneigd is actie te ondernemen en klant te worden van je bedrijf.

Wil jij je leads ook bereiken waar ze zich bevinden?

Blogartikels over marketing automation

Interesse in marketing automation?

Laat het ons weten en we zitten samen rond de tafel!