Webdesign voor Lommelse Ondernemersclub

Webdesign voor Lommelse Ondernemersclub

We ontwikkelden voor de LOC (Lommelse Ondernemersclub een website met verfrissende look. Uiteraard is deze responsief en werkt hij op alle toestellen. De leden kunnen makkelijk inschrijven op events.

Events

De LOC kan via 1 klik op de knop alle inschrijvers downloaden in Excel formaat en de naamlabels afdrukken.

Lokaal zaken doen stimuleren

De site ondersteunt de missie van de LOC: in het ledenoverzicht kan u op zoek gaan naar Noord-Limburgse bedrijven om mee samen te werken.

Nieuwe leden werven

De LOC wilt blijven uitbreiden en daarom is het een wervende site geworden, waar niet-leden gemotiveerd worden om lid te worden.

Login voor bestuursleden

Het bestuur kan via een beveiligde pagina verslagen raadplegen van vergaderingen. Zo heeft iedereen steeds de meest recente versie en hoeft er niet meer nodeloos heen en weer gemaild te worden.

Communiceren via e-mail

Coemans.com verzorgt ook de communicatie via e-mail naar alle leden via onze mailing tool Effect Mailer.

Voor de ontwikkeling van onze nieuwe website mogen wij terugblikken op een fijne samenwerking.
Bij het verhelderende intakegesprek werd er notitie genomen van onze verlangens maar werd er ook duidelijk gemaakt wat mogelijk was en wat technisch niet haalbaar was binnen ons budget. De vooraf afgesproken timing werd perfect opgevolgd.
Het resultaat mag gezien worden: een modern ogende mooie website... (getuige de talrijke positieve reacties van onze leden) en voor ons als bestuur achter de schermen een eenvoudige user-interface die het ons mogelijk maakt om vlug aanpassingen in te voeren.
Weer een tevreden klant van Coemans.com!

Guy Hoekx

Webdesign voor Lommelse Ondernemersclub
  • Wat we deden:
  • Webdesign
  • CMS
  • E-mailmarketing

Bezoek website