Online Marketing

Je online marketing kan je grootste troef zijn als je de juiste doelgroep bereikt en bezoekers omzet naar nieuwe klanten. Onze experts bouwen aan je actieplan voor meer resultaat.

if_space-rocket_416398

Bereik nieuwe potentiële klanten

Elke dag zijn mensen online op zoek naar jouw diensten of producten. Vinden ze jou niet? Dan komen ze bij je concurrenten terecht. Onze online marketing experts maken je zichtbaar bent op het moment en de plaats waar jouw prospecten actief zijn.

Overtuig jouw bezoekers

Aan enkel veel bezoekers heb je niets. Je moet de juiste bezoekers aantrekken én ze overtuigen om contact op te nemen. Verspreid je kennis, haal twijfels weg en effen het pad naar nieuwe klanten.

Meet alles: van kost tot winst

Als er één vorm van marketing is die meetbaar is, dan is het online marketing. Het is niet voor niets dat in grote bedrijven de budgetten al verschoven zijn naar online. Ook KMO’s merken dat ze meer ROI halen uit hun online marketing inspanningen.

Online marketing, à la carte

Online adverteren

Meer kliks, meer leads en meer klanten. Start vandaag met Adwords en krijg onmiddellijk een nieuwe stroom aan relevante bezoekers op je site.
Deze mensen zijn allemaal actief op zoek naar jouw product of dienst dus is de kans veel hoger dat ze contact opnemen.

Content marketing

Verspreid je expertise en ervaring online en je zal beter zichtbaar worden. Bovendien bouw je sneller vertrouwen op met je prospects, want zij zien dat jij hen écht kan verder helpen. Dankzij content marketing onderscheid je je van de concurrentie en vind je meer leads.

Zoekmachine optimalisatie

U wilt hoger scoren in Google? Goed plan, want potentiële klanten zijn actief op zoek naar uw product of dienst. Hoog scoren in Google is dus van essentieel belang om ze binnen te halen.

E-mailing

E-mailmarketing is nog steeds een van de meest rendabele marketingkanalen, als je het goed aanpakt tenminste. Geen spam of ongewenste reclame, maar wel waardevolle inhoud waar je ontvangers iets aan hebben. Dan zal je echt de resultaten ervaren van goede e-mailmarketing.

Social Media

Als je waardevolle inhoud hebt, dan moet je die ook verspreiden. Daar zijn sociale media uiterst voor geschikt. Verspreid je verhaal via Facebook, Twitter en alle andere kanalen waar je doelgroep gebruik van maakt.

Marketing Automation

Marketing automation is een geautomatiseerd systeem om leads en prospects aan u te binden en door de customer journey heen te “helpen”. Dit wordt gedaan door op het juiste moment bepaalde informatie te tonen, meestal via mail of op de site.

Klanten over Coemans.com

Wat onderscheidt Coemans.com van onze collega's?

In tegenstelling tot veel van onze collega's, voeren ij niet zomaar uit wat u vraagt. Wij streven elke dag om KMO's te helpen met het behalen van hun doelstellingen via het internet. Wij luisteren eerst naar uw verhaal, welke richting u uit wil, wat uw doelstellingen zijn. Op basis daarvan stellen we een actieplan voor om die doelen te behalen. Vergelijk het met een dokter, zonder pretentieus te willen klinken. U stapt niet naar een dokter om te zeggen dat u een longontsteking hebt. U vertelt de symptomen en aan de hand van een onderzoek en diagnose bepaalt uw dokter dat u een longontsteking hebt.