Online marketing strategie - Coemans.com

Online marketing strategie

Heeft uw organisatie een bepaald doel voor ogen? Goed. Coemans.com tekent de weg uit om dat doel te bereiken. Daarvoor doen we ons uiterste best. Hebt u een nieuwe website nodig of niet? Volstaat het om uw bezoekersstroom een boost te geven? Of moet u zich meer focussen op social media?

Een website, wat is dat eigenlijk?

Een visitekaartje, op zijn minst. Maar het moet veel meer zijn: een helpdesk, een saleskanaal, een ontmoetingsplaats… En hebt u überhaupt een website nodig? Misschien volstaat een Facebook-pagina?

Vragen, maar ook antwoorden

We stellen veel vragen, omdat er veel mogelijkheden zijn en omdat we uw situatie zo goed mogelijk willen leren kennen. Al die inzichten toetsen we af aan onze ervaring met meer dan 100 online projecten. Zodat we een heldere digitale strategie en een concreet plan van aanpak kunnen voorstellen. Met garantie op resultaten.

Coemans.com begeleidt u bij het uitwerken van uw online strategie. We verdiepen ons in uw bedrijf, uw klanten en uw sector/concurrenten. Op basis daarvan bepalen we welke koers u moet varen op het net. Gaat u mee op deze ontdekkingstocht?

Vraag gratis strategiegesprek aan »

Schaakmat?

Wilt u net als deze bedrijven een resultaatgerichte website?
Vraag dan nu een gratis strategiegesprek met Coemans.com