30% meer online bezoekers voor Bau Interieur - Coemans.com

30% meer online bezoekers voor Bau Interieur

BLADEREN DOOR CASES

Interieurarchitect Roel Haagdoren uit Lommel besloot om, na jaren als freelancer te hebben gewerkt, op zelfstandige basis te beginnen. Nu verhuist hij naar Brussel. De meesten van zijn klanten wonen in Lommel, maar nu gaat hij zich ook richten op nieuw cliënteel in de regio tussen Brussel en zijn bakermat. Daarvoor was een volledig nieuwe website nodig. En dat leverde hem op korte tijd vier keer meer leads en 30% meer online bezoekers op.

Discovery-traject en online plan

We volgden ons Discovery-traject om Bau Interieur beter te leren kennen. Op die manier konden we Roels noden, klanten, concurrenten en online activiteiten in kaart brengen en een oerdegelijk online plan uitwerken. We lanceerden een nieuwe, functionele website, die tot in de puntjes verzorgd is met een mooi, professioneel design en SEO-copy om snel door zijn doelgroep gevonden te worden op Google.

Coemans.com deelde het traject vanaf het begin duidelijk in. Een overzichtelijke planning, met deadlines voor elke fase, hield ons strak op schema!

Roel van Bau Interieur

Contentplan voor blog en social media

Daarnaast stelden onze marketeers een contentplan op voor zijn blog en sociale media. In dat plan lijstten we een reeks social media-posts en blogtopics op, die zowel voor Google als voor de klanten van Bau Interieur een meerwaarde bieden, en waarmee Roel een half jaar zoet was. Met dit contentplan beheert hij makkelijk zijn eigen social media en schrijft hij regelmatig zelf een blogbericht uit dat meerwaarde kan bieden.

Handig klantenportaal met nuttige info

Op de nieuwe website voegden we trouwens een handig klantenportaal toe. Hier kunnen klanten snel en gemakkelijk al hun informatie terugvinden, zoals offertes en bouwplannen. Zowel Roel als zijn klanten zijn vol lof over dit klantenportaal!

Gebruiksvriendelijk CMS

Dankzij het gebruiksvriendelijke en gemakkelijke content management system (CMS) waarmee we de website bouwden, kan Roel nu zelf zijn website beheren. Zo schrijft en publiceert hij zelf zijn blogartikels voor Bau Interieur.

Mijn nieuwe website is meer dan enkel een middel om klanten aan te trekken. Het is een handige tool waar al mijn klanten hun volledige renovatiedossier met de uitvoeringsplannen, materiaalkeuze, planning en budgetten kunnen consulteren. En da’s heel gemakkelijk. Zowel voor m’n klanten als voor mezelf.

Roel van Bau Interieur

Interesse opgewekt door deze case?

BLADEREN DOOR CASES

Een professionele website met meer online bezoekers?

Die vind je bij Coemans.com!