Loonbedrijf Vandijck resultaten - Coemans.com

Een website die loont voor Loonbedrijf Vandijck

BLADEREN DOOR CASES

Loonbedrijf Vandijck gaat niet mee met de tijd. Nee, ze zijn hem zelfs voor! Het voormalige Geva NV trekt al jaren het voortouw op vlak van loonwerken. Hypermoderne machines uitgerust met geavanceerde gps-systemen en een innovatieve manier van ondernemen … dat is waar het bedrijf voor staat. En dat wilden ze ook online tonen!

We hadden zelf helemaal geen idee welke richting we uit wilden met onze marketing.

Leen Daens, medezaakvoerder Loonbedrijf Vandijck

Diepgaande Discovery-gesprekken

Wij gaan steeds all-in om onze klant te leren kennen. Aan de hand van ons Discovery-traject maakten we uitgebreid kennis met zaakvoerders Leen en Gert, en verdiepten we ons in de werkwijze van het bedrijf. Daarnaast deden we een onderzoek naar de sector en hun concurrentie. We kregen uitleg over het machinepark om voeling te krijgen met de eigenschappen en functies van de verschillende machines.

Rebranding en nieuwe website

Op basis van wat we leerden tijdens het Discovery-traject, werkten we een online strategie uit. In de eerste plaats raadden wij aan om de naam te veranderen van Geva NV naar Loonbedrijf Vandijck. We ontwierpen een nieuw logo dat duidelijk is, zowel op de website als op social media. Ook ontwikkelden we een nieuwe huisstijl, die we doortrokken naar het design van de nieuwe website.

De teksten en afbeeldingen op de website zetten de verschillende diensten in de verf, en nodigen uit om snel contact op te nemen en offertes aan te vragen.

We krijgen een warm en positief gevoel wanneer we terugkijken op ons traject bij jullie. Alles verliep ook duidelijk en gestructureerd.

Leen Daens, medezaakvoerder Loonbedrijf Vandijck

Interesse opgewekt door deze resultaten?

BLADEREN DOOR CASES

Wil jij ook een website die loont?

Neem contact met ons op en kom op gratis strategiegesprek