30% meer omzet voor Thermowear - Coemans.com

Wind in de rug voor Thermowear met 30% meer omzet

BLADEREN DOOR CASES

Valerie en Philippe, zaakvoerders van Sleep Design, kochten in 2020 de Nederlandse website van Thermowear over, een webshop in thermokleding. Sleep Design kende al een sterke groei dankzij onze online diensten. Het doel voor hun nieuwe project: meer omzet. En ook daarvoor deden ze beroep op Coemans.com.

30% meer omzet na amper een maand!

Als eerste onderwierpen we de bestaande webshop aan een grondig onderzoek. Zo konden we de mogelijkheden en het groeipotentieel ervan in kaart brengen. Op basis daarvan besloten Valerie en Philippe om de webshop te kopen. En dat bleek een geweldig idee te zijn. Want al na één maand zagen ze 30% meer omzet en hun bezoekersaantal enorm stijgen!

Meer bestellingen dankzij Google Ads

In oktober 2020 gingen we van start met de verbetering van de Google Ads-campagnes die de originele eigenaars hadden opgezet. Deze advertenties leverden van oktober 2020 tot mei 2021 een toename in het aantal bestellingen op. Bovendien zag Thermowear een daling van maar liefst 40% in advertentiekosten per bestelling!

Super-relevante Facebook-advertenties

Naast de Google Ads-campagnes hebben we ook dynamische advertenties via Facebook opgezet. Surfers die producten van Thermowear bekijken of in een winkelmandje plaatsen, krijgen via Facebook gerichte advertenties over die specifieke producten te zien. Dit leverde slechts 2 dagen na de opzet al een omvangrijke bestelling op!

Deze combinatie van gefinetunede Google Ads-campagnes en dynamische ads op Facebook was een tactisch slimme zet. In de afgelopen maanden kreeg Thermowear 60% meer websitebezoekers, en 30% meer bestellingen en winst!

Wil jij meer omzet dankzij gerichte online campagnes?

Contacteer Coemans.com

BLADEREN DOOR CASES

Wil jij ook meer omzet?

Neem dan nu contact met ons op!