Unizo Toolbox Aangevraagd - Coemans.com

Unizo Toolbox Aangevraagd

Unizo Bedankt voor het aanvragen van de toolbox. Ik wens je graag veel succes met het uitbouwen van je online marketing. Als je nog vragen hebt, twijfel niet om me een mailtje te sturen.

1. Bouw je strategisch plan

Om succesvol te starten op het web, moet je nadenken over 4 aspecten van je business: je bedrijf, je klant, je sector en je strategie. Aan de hand van enkele vragen stel je in een mum van tijd je plan op.

Download strategisch plan

2. Lokaal scoren in Google met “Google Mijn Bedrijf”

Dankzij deze handleiding optimaliseer je je Google Mijn Bedrijf pagina en scoor je dus hoger in de lokale zoekresultaten.

Download Snelgids Google Mijn Bedrijf

3. Technische SEO-audit

Is jouw website voldoende geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines? Vul dit formulier in en ik bezorg je een score op 100 met enkele werkpunten.

4. Meet wat er op je website gebeurt

Geen idee hoeveel bezoekers op je website komen? Dan MOET je kennis maken met Google Analytics. Dankzij deze gids installeer je in een mum van tijd webstatistieken en weet je eindelijk wat er op jouw website gebeurt.

Bekijk Snelgids Google Analytics

5. Is je website mobile friendly?

Vul je website in en je krijgt onmiddellijk te zien of Google jouw site mobile-friendly vindt of niet.

Doe de Google mobile test

6. Facebook inspiratie

Wat plaats je zoal op je Facebook pagina om je volgers te blijven boeien en origineel te blijven? Hier een overzicht met ideetjes die je onmiddellijk kan toepassen!

Download Facebook Inspiratiegids


Veel succes met je online marketing!

Vond je het een nuttige toolbox? Dan waarderen wij je review op Google. Volg ons op Facebook voor meer inzichten en nuttige marketingtips.

Je bedrijfsambitie waarmaken?

Kom nu op gratis strategiegesprek bij Coemans.com!