Unizo - Coemans.com

Unizo

UnizoBedankt voor je aanwezigheid op de info-avond “Word onweerstaanbaar op het web” van Unizo Lommel. Ik hoop dat je er veel uit geleerd hebt. Zoals beloofd kan je hieronder de toolbox downloaden met de verschillende documenten. Als je nog vragen hebt, twijfel niet om me een mailtje te sturen.

Download toolbox

Info over de toolbox

1. Bouw je strategisch plan

Om succesvol te starten op het web, moet je nadenken over 4 aspecten van je business: je bedrijf, je klant, je sector en je strategie. Aan de hand van enkele vragen stel je in een mum van tijd je plan op.

2. Lokaal scoren in Google met “Google Mijn Bedrijf”

Dankzij deze handleiding optimaliseer je je Google Mijn Bedrijf pagina en scoor je dus hoger in de lokale zoekresultaten.

3. Technische SEO-audit

Is jouw website voldoende geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines?

4. Meet wat er op je website gebeurt

Geen idee hoeveel bezoekers op je website komen? Dan MOET je kennis maken met Google Analytics. Dankzij deze gids installeer je in een mum van tijd webstatistieken en weet je eindelijk wat er op jouw website gebeurt.

5. Is je website mobile friendly?

Vul je website in en je krijgt onmiddellijk te zien of Google jouw site mobile-friendly vindt of niet.

6. Facebook inspiratie

Wat plaats je zoal op je Facebook pagina om je volgers te blijven boeien en origineel te blijven? Hier een overzicht met ideetjes die je onmiddellijk kan toepassen!

Je bedrijfsambitie waarmaken?

Kom nu op gratis strategiegesprek bij Coemans.com!