Website laten maken - Coemans.com Lommel

Nieuwe website of webshop laten maken?

Wil je enkel een
mooie website?

Dan ben je bij ons aan het foute adres…

Een website moet niet alleen “mooi” zijn. Een website moet:

 • je doelgroep aanspreken
 • professionaliteit uitstralen
 • vertrouwen creëren
 • potentiële klanten overtuigen

Op die manier draagt je website bij aan je bedrijfsdoelstellingen, dankzij meer leads, afspraken of online bestellingen.

Ik wil een website die oplevert

Benieuwd naar meer? Ontdek hieronder hoe we jouw website omtoveren tot een krachtige marketingtool.

100% ontzorging

Teksten? Schrijven we voor jou...

Onze tekstschrijvers weten hoe ze jouw verhaal aan de buitenwereld moeten vertellen. Ze zetten jouw producten en diensten in de spreekwoordelijke verf en trekken klanten aan met hun zoete woorden.

... het beeldmateriaal regelen we ...

Maar een beeld zegt vaak meer dan woorden. Dus als er een mooie foto of inspirerend filmpje nodig is, dan zorgen we daar ook voor!

… en we maken je website klaar voor lancering!

Eens we alle content hebben, plaatsen wij die ook op je nieuwe website. En jij maakt je nergens zorgen over!

Meten is weten

En dat doen we! We installeren Google Analytics op jouw website en volgen alle webbezoeken, clicks, conversies en dergelijke nauwkeurig op. Daarnaast meten we de resultaten van mailings, Facebook-campagnes, Google Ads, online marketing … eigenlijk van alle activiteiten.

Op die manier krijgen we een goed beeld van wat werkt, en waar we moeten bijsturen. Of waar we misschien zelfs een heel andere koers moeten varen om het gewenste resultaat te bereiken.

Zijn wij jouw ideale webpartner?

Je hebt een duidelijke doelstelling. Je wil ergens naartoe en je zoekt een partner die je daarin begeleidt. Op lange termijn.

Een partner die +16 jaren ervaring in de weegschaal gooit om alles, écht alles, uit de kast te halen. En jouw organisatie laat groeien via het web.

Veelgestelde vragen over websites

Google houdt rekening met een 200-tal factoren om te bepalen hoe hoog je website in de zoekresultaten verschijnt. We delen deze op in 3 grote categorieën:

 • Technische factoren, zoals laadtijden en structurele data
 • On-page-factoren, zoals metadata, webteksten en links
 • Off-page-factoren, zoals doorverwijzingen van en naar andere websites en blogs

Als je deze factoren optimaal gebruikt beloont Google je met een plekje bovenaan in de zoekresultaten. Meer info vind je in ons blogartikel over zoekmachine-optimalisatie.

Het belangrijkste is dat een website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is, dat je doelgroep de juiste info terugvindt, en dat lezers de gewenste acties ondernemen. Deel je website dus op een logische manier in:

 • Homepagina/thuispagina
 • Product- of dienstenpagina’s
 • Contactpagina met de nodige contactinformatie

Nieuws en bijkomende, nuttige informatie kan je aan de hand van de volgende pagina’s of rubrieken in de kijker zetten:

 • Over het bedrijf / Over ons
 • Blog / Nieuws
 • Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Zorg er zeker voor dat je de juiste informatie op de juiste plek aan je lezers meegeeft.

In de eerste plaats moet de informatie op je website waardevol zijn voor de lezers en je doelpubliek. Teksten die niet relevant zijn, vormen enkel een obstakel waardoor je lezers snel afhaken. Google straft je er trouwens ook voor af.

Hoe meer waardevolle content, hoe beter. Een sectie met veelgestelde vragen (FAQ’s) is altijd een goede optie. En publiceer op regelmatige basis een blogbericht met nieuwe of relevante informatie voor je klanten of leads.

Wanneer je ze op de juiste manier gebruikt, hebben beelden een aantal voordelen.

 • Afbeeldingen geven meer duiding aan de informatie in je teksten.
 • Afbeeldingen maken je website “luchtiger” en aangenamer om te lezen, door afwisseling te bieden.
 • Afbeeldingen waarmee je doelgroep zich mee kan identificeren scheppen vertrouwen en zorgen dus voor meer conversie.
 • Afbeeldingen staan voor de sfeer binnen jouw bedrijf, of voor leuke associaties met je producten of diensten.

 

De prijs van een nieuwe website hangt af van de grootte en van de functionaliteiten die je wilt. Gemiddeld kost een website tussen de 5000 en 8000 euro.

Bij Coemans.com werken we met een projectmanager die een planning opstelt en met onze klanten communiceert. Zij leidt alles in goede banen en schakelt opdrachten intern door naar de designer, developer, copywriter, marketeers, fotograaf en/of videograaf. De projectmanager is jouw eerste aanspreekpunt als klant.

De tijd die we nodig hebben voor het ontwikkelen van een website hangt af van de grootte en van de functionaliteiten die je KMO nodig heeft. Bij Coemans.com focussen we op kwaliteit en resultaat. We zorgen dat we de juiste informatie meegeven aan de lezer en we testen voortdurend de functies van de website.

We houden rekening met een gemiddelde doorlooptijd van 2 à 3 maanden: van het eerste gesprek, de ontwikkeling van de website en het testen, tot de uiteindelijke oplevering.

Daar ben je volledig vrij in. Als klant mag je altijd zelf je teksten en beeldmateriaal voorzien. We raden het wel aan om in dat geval de eindredactie te laten uitvoeren door onze copywriter, die het geheel klaarstoomt voor zoekmachine-optimalisatie.

Coemans.com kan jou uiteraard ook alles uit handen nemen, en zelf zowel de teksten als het beeldmateriaal voorzien.

Relevante blogberichten

Resultaatgerichte website?

Wij zorgen ervoor!