Onderzoeken

Ontwerpen

Ontwikkelen

Opleveren

Optimaliseren

Onderzoeken

Uw website is het online verlengstuk van uw onderneming. Daarom leren we u graag kennen en verdiepen we ons in uw bedrijf. We willen weten wat u doet, hoe u werkt, wie uw klanten zijn en wie uw concurrenten zijn. U leert in deze fase de verschillende mogelijkheden van online marketing en de meerwaarde ervan voor uw bedrijf.

Resultaat? Een actieplan dat uw bedrijf doet groeien.

Ontwerpen

Uw bezoekers beslissen in één oogopslag of ze op uw site blijven of terugkeren. Daarom moet het design van uw website tot in de puntjes afgewerkt zijn en een professionele uitstraling geven aan uw bedrijf.

Resultaat? U creëert meer vertrouwen bij uw potentiële klant.

Ontwikkelen

Onze ontwikkelaars zetten het ontwerp om naar een snelle, responsieve website. Ze koppelen er een CMS aan en zorgen dat alles foutloos werkt.

Resultaat? Een snelle website die u zelf kan aanpassen en optimaal werkt op alle toestellen.

Opleveren

Voordat we uw website lanceren op het wereldwijde web doorloopt hij grondige testfases. We controleren uw site op fouten, op snelheid en op zoekmachine-vriendelijkheid. Pas wanneer alles op punt staat, gaat de site online.

Resultaat? U slaapt op beide oren.

Optimaliseren

Waar anderen stoppen, gaan wij verder. Het grote voordeel van online is dat we kunnen blijven bijsturen. Zo haalt u nog betere resultaten, scoort u beter in Google en zet u meer bezoekers om in klanten.

Resultaat? U blijft de competitie voor.