Vrijblijvend voorstel

Doordachte digitale strategie

Groeien begint met een slim stappenplan

Je bereikt je doel sneller en gemakkelijker met een nauwkeurig uitgestippeld plan. Wij maken je groeitraject concreet met een digitale strategie op maat van jouw onderneming.

If I had eight hours to chop down a tree, I’d spend six sharpening my axe.

Abraham Lincoln

Zo brengen we je ambities in kaart

We verdiepen ons in je bedrijf

Het is niet mogelijk om een onderneming in een uurtje te leren kennen. Daarom verdiepen we ons in jouw bedrijf om een zakelijke langetermijnrelatie op te bouwen.

We leren je klanten kennen

Wie zijn je huidige of ideale klanten? Hoe kan jij hen optimaal van dienst zijn? We gaan op onderzoek uit en schetsen een gedetailleerd profiel van je doelgroep.

We ontdekken je sector

Wat speelt er in je sector? Wie zijn je concurrenten? We nemen hun online aanwezigheid onder de loep en zorgen ervoor dat jouw bedrijf zich onderscheidt van de rest.

We analyseren je huidige strategie

Dit is zowel voor ons als voor jou een leermoment. We krijgen inzicht in je doelstellingen en hoe je die wilt bereiken. Zo ontdekken we welke strategieën wel of niet werken voor jouw onderneming.

Resultaat? Een concreet actieplan

Ons team gaat aan de slag met de gekozen strategie om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. In onze menukaart vind je een resultaatgerichte website, content marketing, zoekmachine-optimalisatie (SEO), Facebook-campagnes, Google Ads en nog zoveel meer. Samen stellen we het menu samen, we gaan volop voor aantoonbare resultaten, en zorgen voor een meetbare impact van je online activiteiten.

Dit zeggen onze klanten

Niet leuteren, maar doen

Hands-on aanpak, niet leuteren maar doen. De omzetten zijn sterk gestegen sinds we naar Coemans.com overgeschakeld zijn. We zijn zeer tevreden over de samenwerking.

Sven, Het Spelhuis

Professioneel en gestructureerd

De samenwerking met Coemans.com ervaar ik als zeer professioneel, gestructureerd, en met leuke mensen die weten waarmee ze bezig zijn.

Vincent Van Baelen, Indupack

We zijn opnieuw op niveau

Dankzij de expertise en hulp van Coemans.com zijn we opnieuw op niveau. De markt, prospecten en klanten voelen dit.

Jean-Pierre Cuypers, Cafca

Overzichtelijk en strak op schema

Coemans.com deelde het traject vanaf het begin duidelijk in. Een overzichtelijke planning, met deadlines voor elke fase, hield ons strak op schema!

Roel Haagdoren, Bau Interieur

Totale service op maat

Geen lastige communicatie, één aanspreekpunt voor zowel ontwerp, coordinatie, opvolging en afwerking ! Coemans.com biedt een totale service op maat met een luisterend oor naar je noden en biedt super kwaliteit. Thx voor de service en de beschikbaarheid.

Aviato Academy

Duidelijk en gestructureerd

We krijgen een warm en positief gevoel wanneer we terugkijken op ons traject bij jullie. Alles verliep ook duidelijk en gestructureerd.

Leen Daens, Loonbedrijf Vandijck

Meer dan 150 tevreden klanten

In 18 jaar tijd bouwde ons online marketing bureau een portfolio van meer dan 150 tevreden klanten op. Onderstaande bedrijven zien zichzelf groeien dankzij slimme online marketing, gebruiksvriendelijke webdesigns, en digitale strategie.

Hoeveel kost ons discovery-traject?

hoeveel kost ons discovery traject digitale strategie

Het budget voor ons discovery-project is €3000 excl. btw. Ontvang 30% subsidie (€2100) via de kmo-portefeuille.

Wat is inbegrepen?
  • 4 diepgaande gesprekken over je bedrijf
  • Uitwerken van de online strategie voor je onderneming
  • Voorstel van jouw actieplan met concrete stappen

Hoe wij je digitale strategie waarmaken