Vrijblijvend voorstel

Google Adwords Certified Partner Limburg

Met trots meld ik u dat Coemans.com Google Adwords Certified Partner is. Klinkt als een hele boterham, maar wat wilt dat eigenlijk zeggen?

Citaat van Google:

“Google AdWords Certified Partners zijn geen Google-medewerkers, maar bureaus of professionals op het gebied van online marketing en andere personen, zoals SEM’s (Search Engine Marketers), SEO’s (Search Engine Optimizers) en marketing consultants. Ze zijn gecertificeerd door Google voor het beheren van AdWords-accounts. Om gekwalificeerd te worden moeten professionals een diepgaande kennis van AdWords kunnen aantonen. Hiervoor moeten ze examens behalen en moeten ze voldoen aan al onze kwalificatierichtlijnen.

Verschillende professionals hebben verschillende kennisgebieden, dus u moet met hen praten of hun profielpagina bekijken om een beter beeld van hun serviceniveaus en specialisaties te krijgen.” (Bekijk hier het artikel van Google)

Concreet

Het behalen van dit certificaat bewijst dat we de juiste kennis en ervaring met verscheidene budgetten in huis hebben om uw Adwords campagne te beheren, ongeacht de grootte van uw campagnes. Dat we tot de 4 enige bedrijven in Limburg behoren die dit label behaald hebben, zegt natuurlijk nog meer over het belang.

Wilt u graag meer info over hoe we uw Adwords campagnes succesvol maken? Ik verwelkom je graag op ons kantoor voor een vrijblijvende babbel en een lekker kopje koffie.