Vrijblijvend voorstel

Offerteaanvragen rollen binnen bij Boxmans.be

Realisatie in cijfers

3000+ bezoekers in 3 maanden

73% van de offerteaanvragen via Google Ads

Drukkerij Bosmans is gespecialiseerd in kwalitatieve bedrukking van materialen. In 2021 kwamen ze met het idee om een nieuw merk op de markt te brengen: Boxmans.be. Het doel? Verpakkingen op maat van je bedrijf, merk of webshop, met alles erop en eraan. Wij werden uitgedaagd om op korte tijd een nieuwe, gebruiksvriendelijke website te creëren en up-and-running te krijgen. Een stevige dosis out-of-the-box-thinking was vereist om hen snel veel offerteaanvragen op te leveren.

Uitdaging: korte deadline voor complexe website

Een aantal maanden voor de feestdagen kwam Drukkerij Bosmans met het plan om op de verpakkingskar te springen. Veel bedrijven en webshops ontvangen namelijk heel wat bestellingen voor Kerstmis. En gepersonaliseerde verpakkingen met een duidelijke merkidentiteit scoren tijdens de eindejaarsperiode geweldig goed.

Normaal voorzien we minimaal drie maanden voor een vergelijkbaar webproject. Dit keer moesten we het in amper twee maanden doen. Liefst met hetzelfde resultaat. Niet evident, want Boxmans.be is een complexe website met een geavanceerd offerteformulier.

Gelukkig maakten een goede samenwerking binnen ons team en een nauwkeurige planning het mogelijk om de website af te krijgen en te lanceren vóór de deadline. Op 30 september 2021 stond Boxmans.be online. Ruim op tijd om bedrijven de kans te geven om hun gepersonaliseerde en luxe verpakkingen te bestellen voor de feestdagen.

Gebruiksvriendelijke website met slim bestelformulier

Een korte deadline wil niet zeggen dat we voor lagere kwaliteit gaan. Neen, we streven ernaar om voor élk project een vlekkeloos resultaat te leveren.

Er was vraag naar een gebruiksvriendelijke website met een duidelijke interface waarbij de bezoeker alle info eenvoudig terugvindt. Dit hebben we als volgt opgelost. De gebruiker vindt op Boxmans.be per type doos de informatie die hem of haar helpt om de juiste keuze te maken. Denk aan model, grootte, toepasbaarheid, afwerking en bedrukking.

boxmans bestelformulier

Om het de websitebezoeker zo gemakkelijk mogelijk te maken, ontwikkelden we een slim bestelformulier. Dit formulier vult het type doos en de extra’s automatisch in op basis van je doorklikgedrag. Jij vult de overige gegevens verder in en vervolgens werkt Drukkerij Bosmans voor jou een offerte op maat uit.

Ga jij ook voor een slimme website?

Wij werken een plan uit voor een website op maat.

Ik wil een slimme website

Strategische marketing-mix stimuleert vindbaarheid

Een nieuwe website ontwikkelen en lanceren is één ding. De website moet natuurlijk ook gevonden worden. En liefst door de juiste doelgroep. Een doordachte marketingstrategie maakt dit mogelijk.

Net na de lancering van Boxmans.be stuurde de drukkerij een persbericht de wereld in om de geboorte van hun nieuwe merk bekend te maken. Daarnaast zetten we een reeks doelgerichte Google Ads-campagnes op. Hiermee bereiken we nét die groep die nood heeft aan originele verpakkingen en verzenddozen.

Tot slot maakt Boxmans.be ook gebruik van ActiveCampaign. Met behulp van deze marketing tool krijgt het bedrijf een mooi uitgewerkt beeld van alle doelgroepen. Ze kunnen hun leads en klanten beter opvolgen en hen de juiste info op het juiste moment geven.

Resultaten: nieuwe offerteaanvragen en bestellingen op korte termijn

Wat heeft onze aanpak opgeleverd voor Boxmans.be? Op 3 maanden tijd hebben we de volgende resultaten geregistreerd:

  • Ruim de helft van de websitebezoekers is via onze Google Ads-campagnes op de website terechtgekomen.
  • De offerteaanvragen kwamen al snel binnen en bleven tot Kerstmis gestaag toenemen.
  • 73% van de offerteaanvragen zijn toe te wijzen aan de Google Ads-campagnes.

Wil jij net zoals Boxmans.be een website die snel resultaten oplevert? Neem dan nu contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden.