Vrijblijvend voorstel

Fermolux bereikt meer B2B-klanten met nieuwe website

Realisatie in cijfers

+55% ingeboekte afspraken

Al van 2016 is Fermolux trouwe klant bij Coemans.com. De laatste jaren kenden ze een enorme groei en openden ze een tweede showroom. Vanuit Hoeselt helpen ze nu ook hun Zuid-Limburgse klanten snel en gemakkelijk verder.

Door de uitbreiding werd het tijd voor een nieuwe website. Dit keer wilden ze meer B2B-klanten benaderen. Dus zorgden wij voor een splinternieuw Fermolux.be. Met een eigen pagina voor het zakelijke cliënteel.

Trek de aandacht met “online flirten”

Niet letterlijk natuurlijk. Maar zakelijke klanten krijgen op de nieuwe website van Fermolux wel extra aandacht.

Op een toegewijde, zakelijke pagina ontdekken B2B-klanten welke zonwering en terrasoplossingen Fermolux voor hen in het verschiet heeft. Referenties van andere zakelijke realisaties en inspiratiebeelden maken potentiële businessklanten warm.

Resultaat: B2B-klanten weten nu perfect welke zonwering en/of terrasoplossingen geschikt zijn voor hun bedrijf. En dat ze die vinden bij Fermolux.

Maak een bewandelbaar pad voor je klanten

Wat goed is, moet je niet veranderen. En dat was de huisstijl van Fermolux. Die trokken we dus door naar de nieuwe website. Wel met een modern design.

Maar design is niet alles. Gebruiksvriendelijkheid is prioriteit nummer 1. Een website moet een gemakkelijk bewandelbaar pad zijn. Met duidelijke aanwijzingen. Zowel voor de bezoeker als voor de eigenaar van de website.

Voor Fermolux bouwden we de website duidelijk en eenvoudig navigeerbaar op. Met een handig overzicht van de verschillende producten en oplossingen.

Resultaat: de bezoeker vindt snel zijn of haar weg door Fermolux.be. Dit leverde het zonweringbedrijf liefst 55% meer ingeboekte afspraken op. Het onderhoud van de website loopt trouwens lekker gesmeerd.

Wil je meer B2B-klanten bereiken?

Wij ontwikkelen een website op maat van jouw doelpubliek.

Maak een vrijblijvende afspraak

Handige afsprakenkalender

Maar hoe trek je de geïnteresseerden nu van je website naar je winkel? Met een handige afsprakenkalender. Die geeft zowel bezoekers als personeel een duidelijk beeld van de vrije momenten in de winkel. Voor de showroom in Lommel had Fermolux al een afsprakenkalender. Nu hebben we er ook een gemaakt voor Hoeselt.

Resultaat: De bezoeker boekt eenvoudig een afspraak op het moment en in de winkel van voorkeur. En de medewerkers van Fermolux krijgen per showroom een duidelijke bezoekersplanning.

Uitbreiding bedrijf = uitbreiding marketingstrategie

Met de uitbreiding van Fermolux naar Zuid-Limburg moest onze marketingstrategie natuurlijk op de voet volgen. Dat deden we zo:

  • Nieuwe Google Ads-campagnes voor de showroom in Hoeselt
  • Social media-campagnes voor de nieuwe showroom
  • Google Ads-campagne speciaal voor B2B-klanten
  • Social-campagne voor het zakelijke gedeelte

Wil jij net als Fermolux meer B2C- én B2B-klanten benaderen? Dan helpen wij je daarmee.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Samen bekijken we de mogelijkheden voor jouw bedrijf.