Vrijblijvend voorstel

58% meer klanten voor Mannaerts Tuinaanleg

Realisatie in cijfers

+58% Klanten

+47% Contactnames

Stijn Mannaerts Tuinaanleg is een vaste waarde voor klinkerwerken, tuinaanleg en grondwerken in Lommel en omstreken. In oktober 2022 klopte Stijn bij ons aan. Zijn vraag: meer projecten binnenhalen. Ons antwoord: Google Advertenties, gericht op zoekwoorden in zijn branche.

Onze uitdaging

Onze uitdaging was duidelijk: de planning van Stijn en z’n tuinbedrijf vullen met uitdagende projecten.

Onze oplossing

In november 2022 begonnen we met de eerste Google Ads-campagnes voor Mannaerts. In deze ads focussen we op zoekwoorden in verband met tuinaanleg enerzijds, en klinkerwerken anderzijds. Zo lopen er online advertenties op onder andere “tuinaanleg”, “tuinaannemer”, “klinkerwerken” en “oprit aanleggen”. Plus varianten met een locatienaam.

Surfers die dus Googelen naar één of meer van deze zoekwoorden, krijgen de advertenties van Mannaerts bovenaan de resultaten te zien. En de kliks volgen.

 

Het resultaat volgens Stijn Mannaerts

In januari 2023 – twee maanden na de start van de Google Ads-campagnes – kregen we van Stijn een mailtje met de boodschap: “Het voorjaar raakt al aardig volgeboekt.” Een uitstekend begin.

Elke maand ontvangt Stijn een rapportage van de Google Ads-campagnes. Hierbij liet hij in maart 2023 weten dat er nog steeds werk in overvloed is dankzij de campagnes. Twee maanden daarna, begin mei 2023, stuurde hij ons een mailtje waarin hij meldde dat zijn agenda al volgeboekt raakt tot november 2023. En als kers op de taart lazen we Stijns recentste update, begin juli 2023: “we hebben al werk tot begin 2024“.

Stijn blij, wij blij.

Maar wat zijn nu de concrete resultaten in cijfers?

De resultaten volgens Google Analytics

Cijfers zeggen meer dan woorden. Als we dus in Google Analytics kijken, zien we de volgende resultaten. Van begin november 2022 tot en met mei 2023 stijgen de contactnames én afspraken aanzienlijk.

47% van de contactnames is tot stand gekomen via de advertenties in Google. Daarnaast wordt ook 58% van de effectieve afspraken rechtstreeks via deze advertenties gemaakt. Stijn en z’n team profiteren met andere woorden van 58% meer klanten.

Wil jij net als Stijn meer projecten en klanten binnenhalen via Google Ads of online marketing? Geef ons gerust een seintje. Wij helpen je graag en geven je binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel.

Ontvang een voorstel