Vrijblijvend voorstel

Coemans.com geselecteerd door Google als beloftevol agency

Google nodigt Limburgs agentschap uit voor Elevator Programma 2018

Coemans.com pronkt in short list meest beloftevolle digital agencies

Het Lommelse online communicatiebureau Coemans.com stapt binnenkort, als voorlopig enige Limburgse bedrijf, in het exclusieve business programma van Google. Het werd door de Elevator Business Coaching Academy opgemerkt en geselecteerd op basis van haar groeipotentieel en de prestaties van het afgelopen jaar.

Coemans.com zal gedurende drie maanden, samen met 14 andere ‘high potential digital agencies’ uit België en Luxemburg, gecoacht worden door Robert Craven. Een online marketing goeroe op Europees topniveau. Het doel van de sessies bestaat erin om de strategie en werking van deze bedrijven te optimaliseren en hun groeimarge volledig in kaart te brengen. Het Google Elevator Business Programma is een invite-only event dat ieder jaar aangeboden wordt aan de meest beloftevolle digitale bedrijven.

“We zijn in 2017 gegroeid met 46% en proberen die lijn uiteraard door te trekken. Het Google Elevator programma is een leuke kickstarter die onze ambities kan helpen waarmaken. Ik zie deze nominatie als een erkenning voor het harde werk en het is een eer om Limburg te vertegenwoordigen tussen de andere veelbelovende agentschappen. Ik kijk ontzettend uit naar deze unieke opportuniteit” , zegt Wim Coemans, de zaakvoerder.

Coemans’ online communicatiebureau specialiseert zich al meer dan 10 jaar in digitale strategie, webdesign en online marketing. Het bedrijf is al Google Partner sinds 2013.

Het is nog maar het tweede agentschap uit Limburg dat de selectie haalt.