Zoekmachine-optimalisatie - Coemans.com

Val op in de menigte.

Zo zetten we jouw website in the picture

Waarom
zoekmachine-optimalisatie?

Aan de hand van zoekmachine-optimalisatie (search engine optimization of SEO in het Engels) komt je website hoger in de organische zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Potentiële klanten komen sneller terecht bij jouw bedrijf, producten en diensten. Zo verhoog je je conversie en dus ook je omzet!

Waarom investeren in SEO? Lees er alles over in dit blogartikel over zoekmachine-optimalisatie.

Ja, wij hebben SEO nodig!

"

The best place to hide a dead body
is on page 2 of Google.

Onbekend

Zoekwoorden en zoektermen

Call-to-actions

Metadata

Koppelingen

Hoeveel kost
zoekmachine-optimalisatie
bij Coemans.com?

De prijs van SEO bij Coemans.com hangt af van de grootte van je website. We beginnen met een analyse van je webpagina’s en doen een zoekwoordenonderzoek. Op basis daarvan selecteren we 10 webpagina’s die het meeste nood hebben aan optimalisatie. Dan gaan we aan de slag met zoekmachine-optimalisatie in de teksten en in de metadata.

Voor SEO rekenen we een eenmalige kost van 3000 euro. Da’s een investering, maar eentje die je KMO op termijn veel geld oplevert. We raden trouwens een maandelijkse optimalisatie aan tijdens de eerste 6 maanden, waarin we de resultaten analyseren en rapportages uitvoeren. Dit komt neer op een bedrag van 640 euro per maand. Voor een bedrag van 640 euro voeren we ook een eenmalige technische verbetering uit. Hierbij optimaliseren we de laadtijd en structured data van je website.

Wil jij je bedrijfswebsite ook bovenaan in Google? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Relevante blogartikels

Wil jij een website die opvalt?

Kom de mogelijkheden bespreken en samen vinden we dé oplossing voor jouw bedrijf