Vrijblijvend voorstel

Stevige groeispurt voor Lommels marketingbureau

Verdrievoudiging medewerkers én nieuw kantoor in nog geen 2 jaar tijd

In volle coronacrisis groeien van 2 naar 6 medewerkers én een nieuw kantoor openen: het gaat hard voor onlinemarketingbureau Coemans.com uit Lommel. En uitgegroeid zijn de Lommelse marketeers nog niet, want een nieuwe vacature dringt zich alweer op. Oorzaak van die groei? “Limburgse KMO’s benutten de kansen van het internet nog niet voldoende. Daar brengen wij verandering in,” aldus zaakvoerder Wim Coemans.

Van een bureau in eigen huis naar een creatieve én ecologische vestiging in Lommel: het was hoogdringend om de snelle groei op te vangen. Wim Coemans, zaakvoerder: “Onze verhuis was geen evidente beslissing middenin een lockdown waar iedereen thuiswerkt, maar het heeft me wel doen inzien dat telewerk ook zijn beperkingen heeft. Iedereen stond te popelen om terug naar kantoor te komen. De dynamiek tussen de collega’s is cruciaal. 1 plus 1 is hier meer dan 3.”

 

coemans.com team 2023

Meer ruimte voor meer werknemers
Die dynamiek vertaalt zich voortaan in een creatieve werkruimte van liefst 480 vierkante meter, onderverdeeld in verschillende kantoren, 2 vergader- en brainstormzalen en eventuele flexwerkplekken. Het nieuwe kantoor heeft trouwens een bijzonder groen karakter, dankzij de forse investering in o.a. zonnepanelen, warmtepomp en ecologische ventilatie. “Uiteraard werd dat allemaal tot in de puntjes verzorgd door ondernemers uit Lommel en omstreken.”

KMO’s via het internet helpen groeien

Coemans.com heeft de ambitie om zelf gezond te blijven groeien, maar ook om die groei voor klanten te realiseren. Coemans: “Als er één les is die Limburgse KMO’s moeten trekken uit de coronacrisis, dan is het wel dat ze écht mee moeten op de digitale trein. Nog te veel bedrijven laten gouden online kansen links liggen. Op het hoogtepunt van de crisis hielpen we klanten overleven, nu is het tijd om te groeien. Helpen groeien, dat is onze bestaansreden.” Groeien kan alleen met de juiste mensen op de juiste plaats. Coemans.com is dan ook op zoek naar een nieuwe ervaren online marketeer. “Talentvolle cv’s zijn zeker welkom via jobs@coemans.com, lacht Wim.