Vrijblijvend voorstel

Krijg €4500 subsidie om je website meertalig te maken

Bloeit je onderneming in Vlaanderen en is het tijd om ook internationaal te groeien? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Flanders Investment & Trade (FIT) biedt een subsidie om je website meertalig te maken. Voldoe je aan de juiste voorwaarden? Dan ontvang je €4500 subsidie voor de vertaling én ontwikkeling van je website en andere digitale bedrijfscommunicatie.

Hoe werkt deze FIT-subsidie en maak jij er aanspraak op? Je leest het in dit artikel.

Waarom een FIT-subsidie om je website meertalig te maken?

Flanders Investment & Trade introduceerde de FIT-subsidies om internationaal ondernemen vanuit Vlaanderen aan te moedigen. Op deze manier zetten we Vlaanderen op de kaart van de internationale handel.

Als internationaal bedrijf moet je ook je digitale bedrijfscommunicatie in andere talen aanbieden. Daarom geeft FIT €4500 steun om je website, webshop, social media-campagnes, bedrijfsvideo’s en/of andere communicatie te laten ontwikkelen en vertalen.

Krijg jij de FIT-subsidie om je website meertalig te maken?

Voordat je je FIT-subsidie aanvraagt, moet je rekening houden met de volgende zaken:

Je moet trouwens aan een aantal voorwaarden voldoen om aanspraak te maken op de subsidie om je website meertalig te maken.

Hoeveel bedraagt de FIT-subsidie voor je meertalige website?

Voor de eerste 4 goedgekeurde projecten ontvang je telkens €4500. Daarna krijg je per goedgekeurd project nog €3000.

Het bedrag kan je nuttig spenderen aan de internationalisering van je website, webshop of andere digitale communicatie. Hier komen namelijk enkele kosten bij kijken. Denk aan de technische aanpassingen van je website of webshop, of aan de vertalingskosten om je content naar het Engels of een andere taal om te zetten.

Hoe vraag je deze subsidie aan?

Je dient je aanvraag voor je FIT-subsidie gemakkelijk in via een beveiligde pagina van de Vlaamse overheid. Je aanvraag moet uiterlijk 7 dagen vóór aanvang van het project ingediend zijn.

De Vlaamse Overheid beoordeelt je aanvraag aandachtig en houdt daarmee rekening met de volgende factoren:

Bereid je dus zeker goed voor op je aanvraag en zorg dat je de nodige documenten kunt voorleggen.

Hulp nodig bij de voorbereiding en aanvraag van je FIT-subsidie om je website te vertalen? Geef ons vrijblijvend een seintje, wij helpen je graag verder.

Wanneer wordt de subsidie voor je meertalige website uitbetaald?

Je wordt uiterlijk 6 maanden na goedkeuring van je aanvraag uitbetaald. Op voorwaarde dat Flanders Investment & Trade genoeg bewijsstukken heeft en dat je het FIT-logo op je website gebruikt.

Klaar om internationaal te groeien? Coemans.com helpt je graag met de vertaling van je website en digitale communicatie. Bovendien zorgen we voor de technische aanpassingen die nodig zijn om je website te internationaliseren.

Heb je de subsidie voor je meertalige website nog niet aangevraagd? Ook hiermee helpen we je uiteraard op weg.

Laat het ons snel weten. Wij sturen je een vrijblijvend een voorstel op maat van je bedrijf.

Ik wil €4500 subsidie